„Bio Solid Multi“ valymo įrenginiai

„Bio Solid MULTI" - biologinis ir cheminis nuotekų valymo įrenginys


Turėdami omenyje technologinę pažangą ir vis griežtesnius reglamentus, kuriuos lemia Aplinkos apsaugos įstatymas, mes nuolat stengiamės užtikrinti, kad mūsų prietaisai atitiktų aukščiausius reikalavimus.


Po ilgo projektavimo ir tyrimų ciklo, 2017 m. Pradžioje, pristatome nuotekų valymo įrenginį „Bio Solid MULTI"


Daugiafunkcis biologinio ir cheminio valymo įrenginys yra atsakas į šiuo metu taikomus PN-EN 12566-3: 2005 + A2: 2013 standartus; EN-12566-7 ir 2014 m. Lapkričio 18 d. Aplinkos ministro potvarkį dėl sąlygų, kurių reikia laikytis išleidus išvalytas nuotekas į vandenį ar gruntą. Standarto ir reglamento pokyčiai daugiausia susiję su miesto aglomeracijų gyventojais.

„Bio Solid MULTI" yra techniškai pažangus prietaisas, kuriame vis dėlto naudojami gerai žinomi nuotekų valymo metodai, kurie iki šiol buvo naudojami komunalinėse ir pramoninėse nuotekų valymo įrenginiuose. Anksčiau pagrindiniame „Bio Solid" modelyje mes naudojome labai efektyvų nuotekų valymo metodą, naudodami kelis biologinius reaktorius ir SBR technologiją, papildytą ištekančiu siurbliu. „Bio Solid MULTI" gryninimo procesą papildėme chemine klase.


Kaip tai veikia:


Paprastais žodžiais tariant, cheminį geležies sulfatą į biologinių procesų pasekmes į jau labai gerai išvalytas nuotekas įpilame. Koagulianto naudojimas leidžia dar labiau sumažinti maistinių medžiagų kiekį. Pix papildomai sumažina sulfatus, o tai sumažina kvapų susidarymą, taip pat pagerina nuosėdas. Dėl to prietaiso išleidimo angoje gauname išvalytas nuotekas, kurios lengvai atitinka naujausius aglomeracijų standartus, pagal kurias, be pagrindinių parametrų, tokių kaip BzT5, COD ar suspensija, taip pat turėtų būti tinkamai sumažintas fosforas ir azotas. Prietaisą lengva naudoti, o koagulianto papildymas nėra problema.


Šiuo metu Lenkijos rinkoje yra nedaug prietaisų, kurie atitiktų aglomeracijos standartus ir būtų išbandyti notifikuotoje laboratorijoje (galima atsisiųsti bandymų ataskaitą)


Prietaisas pagamintas iš aukščiausios kokybės komponentų, o kainos ir kokybės santykis vis dar yra labai gero lygio. „Bio Solid MULTI" nuotekų valymo įrenginiai yra tokie pat veiksmingi, kaip ir daugeliu aspektų, viršija šalies ir užsienio konkurentus.



SVARBU IR VERTINGA VISIEMS

  • Galima naudoti aglomeracijoje
  • 15 metų garantija
  • Gebėjimas dirbti visomis vandens ir dirvožemio sąlygomis
  • Pilnai automatinis veikimas - mažos energijos sąnaudos, minimalios eksploatacijos išlaidos
  • Japoniškas energiją taupantis pūstuvas
  • Dumblo šalinimas tik kartą per metus
  • Nuosekliai sujungti biologiniai reaktoriai garantuoja apdorojimo proceso stabilumą
  • Nuotekų kokybė atitinka naujausius PN-EN 12566-3: 2005 + A2: 2013 ir EN-12566-7 standartus.
  • Galimybė naudoti regeneruotą vandenį augalų drėkinimui
  • Mažas ploto poreikis, apie 2 m2 / asmeniui
  • Gilaus pamato po žeme galimybė (iki 1,2 m)
  • Individualus požiūris - gamyba, projektavimas, surinkimas ir aptarnavimas


Click to order
Jūsų užsakymas
Total: 
Vardas
El. paštas
Telefono numeris
Made on
Tilda